Preciosa casa de pedra que conserva l’encant i el caràcter dels petits pobles de l’Empordà.

Can Martí es troba ubicada al veïnat de La Vall, entorn privilegiat del municipi de Capmany, poble vitivinícola per excel·lència de la D.O. Empordà, molt ben comunicat i a prop de tot arreu, Figueres a 15 minuts, La Jonquera i Le Pertús a 10 minuts o les platges i cales de la Costa Brava Nord a menys de mitja hora.

Can Martí es una preciosa casa de poble que està en mans de la família des fa més de 85 anys. La seva rehabilitació fou molt curosa i detallista pensant sempre en el resultat final. Can Martí calia que esdevingués en una casa pràctica i còmoda per viure-hi de manera permanent, dotant-la de tot el confort necessari d’avui en dia.

Té una excel·lent orientació a sud i a recés de la tramuntana, recentment s’ha reformat el pati interior al qual se l’hi ha afegit una petita i deliciosa piscina on refrescar-se els dies de més calor, també s’han instal·lat unes pèrgoles de fusta damunt les terrasses, les quals disposen d’un teixit tècnic impermeable i amb filtre solar, que permeten aprofitar millor i fins i tot allargar les estones al exterior.

En el pati tancat no poden accedir-hi vehicles, però hem habilitat un lloc molt proper on si poden aparcar fins a dos cotxes.

A la planta baixa i a nivell de carrer, trobem el pati interior amb la piscina i el porxo amb la típica volta catalana de rajol manual. Entrant trobem un còmode espai de cuina amb superfície de treball per a la barbacoa, un lavabo i una amplia estança polivalent amb la seva original volta de pedra vista, la qual s’ha equipat com a zona d’estar i d’esbarjo.

Accedim a la primera planta per una tramada d’escales exteriors que ens porten fins a la terrassa, equipada amb mobiliari de fusta on s’hi poden prendre els àpats o entretenir-se contemplant l’entorn rural i bucòlic. Un cop a l’interior, trobem la sala d’estar amb xemeneia de llenya, zona de menjador i cuina oberta , bany amb dutxa, el rebost, i una habitació amb llit doble de 135×190.

Unes escales interiors ens porten fins a la segona planta, on trobem a dreta una habitació amb llit doble de 135×190, un bany complert i a esquerra, l’habitació principal amb llit de matrimoni de 150×190 i que té sortida a l’altre terrassa. Cal destacar les grans claraboies amb les que compta aquesta planta, instal·lades molt convenientment i que li aporten una lluminositat excel·lent.

La casa disposa de calefacció de gasoil, d’aire condicionat i de Wi-fi gratuït

Can Martí té capacitat per a 6 places i no es disposa de cap llit supletori ni de cap sofà-llit que dificulti el normal descans dels nostres hostes.

Disposem de bressol i trona per als més petits si es demana prèviament.

Admetem una mascota com a màxim per grup i estada.

Disposem de bicicletes per petits i grans sense cost afegit.

Disposem de llenya pròpia per la xemeneia i barbacoa sense cost afegit.

Can Martí es lloga únicament de manera intrega a un sol grup.